مشاوره تخصصی:  ۰۲۱۷۸۱۴۵

راه اندازی فیبر نوری

  • راه اندازی فیبر نوری
    خدمات راه اندازی فیبر

    اگر شما هم مانند بسیاری از افراد دیگر ساکن در ایران، از سرعت پایین اینترنتتان خسته شده‌اید، راه اندازی فیبر نوری بهترین کاری است که می‌توانید انجام دهید. ما قصد داریم با معرفی فیبر نوری و نحوه راه اندازی آن، به شما عزیزان در بالا بردن سرعت اینترنتتان کمک کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

    فیبر نوری که به آن تار نوری (تانوما) نیز گفته می‌شود، رشته‌های شفاف، بلند و باریکی هستند که می‌توانند، نوری را که از یک سر آن‌ها وارد شده است، از سر دیگر خارج کنند. این فیبر پهنای باند بسیار بالاتری نسبت به کابل‌های مسی و معمولی هم نوعش دارد؛ به گونه‌ای که به کمک آن، می‌توانیم انواع داده‌های صوتی، تصویری و نوشتاری را با سرعت 10 گیگا بایت در ثانیه انتقال دهیم.

    در واقع فیبر نوری یکی از بسترهای آماده سازی شده جهت انتقال داده با سرعت بسیار بالا است، که دیتای منتقل شده به صورت پالس‌های نور و از طریق الیاف انعطاف پذیر شفاف و شیشه‌ای مانند هر رشته فیبر، از گیرنده به فرستنده می‌رسند. اگر قصد راه اندازی فیبر را دارید، استفاده از خدمات شرکت فناوران آتیه گئومات بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

    تارهای فیبر نوری
    اینترنت فیبر نوری

    اینترنت فیبر نوری

    پس از آشنایی با فیبر نوری، نوبت به معرفی اینترنت آن می‌رسد. استفاده از کابل فیبر نوری، این امکان را می‌دهد که نور حامل داده‌ها باشد و همین امر، سرعت انتقال داده را تا چندین برابر افزایش می‌دهد. اینترنت فیبر نوری، به طور کلی با نام اینترنت گیگا بایتی نیز شناخته می‌شود؛ که علت آن هم سرعت بالا در هر واحد گیگابایت است.

    همانطور که گفتیم فیبر نوری رشته‌های باریکی دارد؛ در نتیجه، برای استفاده از آن، تعداد زیادی از فیبرها را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم که به آن‌ها تنه‌های کابل نوری می‌گویند. با این روش، بهترین سرعت و کیفیت در انتقال داده‌ها به ثمر می‌آید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر همین الان تماس بگیرید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

    چرا گئومات

    تیم حرفه‌ای و متخصص گئومات، همواره بهترین خدمات رسانی را برای شما عزیران دارد

    مزایای راه اندازی فیبر نوری

    حال قصد داریم دلایلی که راه اندازی سرویس فیبر نوری، عملی منطقی و سودمند به حساب می‌آید را معرفی کنیم:

    1. مقاوم در برابر قطعی

    عوامل زیادی برای قطعی اینترنت‌های مبتنی بر کابل کواکسی وجود دارد. برای مثال: آب و هوا، نوسان دما، تداخل بین سیگنال‌های الکتریکی، رطوبت و غیره. این اینترنت در مقابل عوامل ذکر شده، مقاومت لازم را پیدا کرده است.

    1. امنیت بالا

    به دلیل جریان‌های سایبری که در فضای مجازی اتفاق می‌افتد. افراد زیادی هستند که نگران دیتای موجود در شبکه‌های اجتماعی شان می‌شوند. یکی از مزیت‌های راه اندازی اینترنت فیبر نوری، بالا بودن امنیت آن و وارد نشدن هیچ سیگنالی به اطلاعات شخصی شماست.

    1. هزینه

    به دلیل کاربرد و سرعت بسیار بالایی که این اینترنت‌ها دارند، هزینه سرمایه گذاری و خرید آن‌ها کمی متفاوت است؛ اما از آن جایی که دوام آن‌ها زیاد بوده و احتیاج به تعمیر و تعویض مداوم ندارد، پس از خرید، دیگر نیازی به هزینه کردن دوباره نیست؛ همچنین، راه اندازی سرویس فیبر نوری در دراز مدت، خود به یک سرمایه‌گذاری بسیار مطمئن تبدیل می‌شود. بنابراین هزینه راه اندازی فیبر نوری با توجه به مزایایی که دارد، کاملا مناسب است.

    کابل فیبر نوری
    کابل فیبر نوری

        ۴. عدم وابستگی به مکان

    سرعت اینترنت‌های با کابل معمولی، بسته به مکان شما تا مرکز ارائه خدمات مخابراتی متفاوت است؛ اما این فیبرها به دلیل تجهیزات منحصر به فردی که دارند این گونه نیستند و فارغ از محل زندگیتان، خواسته شما را در بالا ترین سرعت انجام می‌دهند.

        ۵. اتصال با چندین دستگاه

    نکته جالب توجه دیگری که راجع به این کابل‌ها وجود دارد، امکان ارائه خدمات به صورت همزمان و به چندین دستگاه مختلف است. اگر بخواهید در خانه یا محل کار لپ تاپ، کامپیوتر، گوشی موبایل، تلویزیون و هر دستگاه الکترونیکی دیگری را به صورت همزمان به اینترنت وصل کنید، فیبرهای نوری بدون هیچ نویز و اختلالی، این کار را برای شما انجام می‌دهند.

    معایب راه اندازی سرویس فیبر نوری

    لازم است بدانید که، فیبر نوری دارای یک سری معایب نیز هست. اما مزایای راه اندازی آن، بسیار بیشتر است. از جمله معایب فیبر نوری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • متاسفانه خیلی از مناطق، قابلیت پوشش‌دهی مناسب برای استفاده از اینترنت فیبر نوری، را ندارند.
    • برای راه اندازی اینترنت فیبر نوری، به کابل‌کشی‌های جدید و متفاوت از کابل‌های مسی نیاز است.
    • هزینه راه اندازی فیبر نوری نسبتا بالاست.
    • برای راه اندازی به تجهیزات فیبر نوری نیاز دارد.

    پیش نیازهای راه اندازی فیبر نوری

    حال که با مزیت‌های بیشمار فیبرهای نوری آشنا شده‌اید، شاید برایتان سوال باشد چگونه می‌توانیم آن را راه اندازی کنیم؟ گفتنی است برای راه اندازی فیبر نوری یک سری پیش نیازها وجود دارد که به تفسیر زیر است:

    • کابل فیبر نوری
    • ترمینال شبکه نوری
    • آدابتور برق
    • کابل اترنت
    • جعبه تنظیم آب باکس
    • جک دیواری RJ-45
    خدمات راه اندازی فیبر نوری
    خدمات راه اندازی فیبر نوری

    مراحل راه اندازی فیبر نوری

    بعد از آماده کردن لوازم مورد نیاز جهت آوردن فیبرهای نوری به خانه، نوبت به اقدام جهت نصب آن می‌رسد. مراحل زیر قدم‌هایی هستند که در این زمینه باید به نوبت انجام شوند:
    1. کشیدن کابل در خانه

    باید از جعبه محلی، کابل مورد نظر را به خانه‌تان بیاورید. توجه داشته باشید که این اقدام نمی‌تواند توسط شما انجام بگیرد؛ بلکه احتیاج است تا با مراجعه به شرکت مخابراتی و درخواست از یک تکنسین، از این مرحله بگذرید.
    1. بررسی دستگاه تلفن

    باید به این نکته توجه کنید که راه اندازی فیبر نوری احتیاج به دستگاه گیرنده مخصوص (تلفن یا هر دستگاه کاربردی دیگری) دارند. اگر تلفن شما قدیمی باشد، از نصب فیبر پشتیبانی نمی‌کند. در این صورت، نیاز است تا تلفن جدیدی را خریداری فرمایید.
    1. شروع کابل کشی

    احتیاج است برای داشتن سیگنال‌های فیبر در خانه، کابل کشی فیبر نوری را در جایی که تلفن قرار دارد (شبکه کواکسیال) نصب کنید. برای این کار لازم است اتصالات ترمینال تلفنی را بررسی کنید. توجه داشته باشید که بروز هرگونه خطا ممکن است دردسر ساز باشد؛ به همین دلیل این مراحل را به دست افراد ماهر و متخصصان فناوران آتیه گئومات بسپارید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر همین الان تماس بگیرید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

       ۴. اتصال رایانه

    جک دیواری RJ-45 و یک باتری مخصوص کمک می‌کند تا کامپیوتر شما به این اینترنت متصل شده و بهترین سرعت را به ارمغان آورد. در کنار رایانه، می‌توانید این اینترنت را در دستگاه‌های دیگر مانند PC و کامپیوتر نیز نصب کنید.

       ۵. تلویزیون

    برای برقرار کردن ارتباط بین تلویزیون و فیبر نوری، باید کابل کواکسیال را به دستگاه دیجیتال تان وصل کنید. برای انجام دادن این کار می‌توانید از جعبه ست آپ باکس کمک بگیرید. اگر از HDMI برای وصل کردن تلویزیون به این فیبرها بهره می‌گیرید، دیگر نیازی به استفاده از کابل صوتی جداگانه جهت دریافت فایل‌های HD نیست.

    روش های مختلف راه اندازی فیبر نوری

    در حال حاضر بهترین و مطمئن‌ترین راه برای داشتن اینترنت فیبر نوری در خانه، روشی است که بالاتر به آن اشاره کردیم. تفاوت‌هایی که برای نصب در بین افراد وجود دارد، به دلیل ترمینال شبکه مختلف، تلفن همراه مختلف و جعبه شبکه متفاوت است. یعنی، نحوه کابل کشی متفاوت، باعث به وجود آمدن راه‌های مختلفی می‌شود؛ اما در نهایت، راه اندازی فیبر از روشی با ماهیت مشترک پیروی می‌کند.

    روش‌های مختلف راه اندازی اینترنت فیبر نوری

    پس از ثبت درخواست راه اندازی فیبر نوری به مخابرات، این شرکت، کارهای لازم را برای کشیدن فیبرنوری تا خانه یا محل موردنظر شما انجام می‌دهد. در واقع مخابرات فیبر را در کنار ساختمان تحویل مشترک می‌دهد. پس از دریافت انشعاب فیبر نوری در کنار ساختمان، نیاز به نصب انشعاب به داخل محوطه موردنظر است؛ که این کار برعهده مشترک می‌باشد.در واقع اینترنتی که از طریق فیبر نوری برای محل موردنظر شما، فعال می‌شود؛ از نوع FTTX است. اما روش‌های مختلفی برای راه اندازی آن وجود دارد که در ادامه به صورت مختصر آن‌ها را شرح می‌دهیم.
    • FTTN
    یعنی فیبر نوری بیش از 1000 فوت با محل موردنظر شما فاصله داشته باشد.
    • FTTC
    فیبر نوری، کمتر از 300 متر با محل موردنظر فاصله داشته باشد.
    • FTTB
    فیبر نوری تا نزدیک محل موردنظر آمده و در کنار ساختمان قرار دارد.
    • FTTH
    ftth چیست؟ فیبر نوری داخل ساختمان قرار دارد و فقط باید آن را به واحد خود متصل کنید.
    نمایی از فیبر نوری
    نمایی از فیبر نوری

    مناطق تحت پوشش فیبر نوری مخابرات

    اگر قصد راه اندازی سرویس فیبر نوری را دارید؛ اما مطمئن نیستید جز مناطق تحت پوشش فیبر نوری مخابرات قرار دارید؛ بهترین راه، برای استعلام در مورد مناطق تحت پوشش فیبر نوری، تماس با مخابرات از طریق شماره 2020 می‌باشد. اگر مطمئن شدید، محل موردنظر امکان پوشش‌دهی برای فیبر نوری را دارد؛ می‌توانید برای راه اندازی آن اقدام کنید.اگر متوجه شدید، که محل زندگی یا کار شما، تحت پوشش فیبر نوری نیست؛ می‌توانید به مخابرات محل خود مراجعه کرده و درخواست خود را برای فیبر نوری ثبت نمایید. البته این کار ممکن است زمان‌بر باشد.

    تفاوت اینترنت فیبر نوری با اینترنت DSL و کابلی

    اینترنت‌های کابلی و DSL (مانند ADSL ها)، همان اینترنت‌هایی هستند که امروزه در خانه بیشتر افراد وجود دارد. افراد زیادی هستند که می‌توانند آن‌ها را از شبکه مخابراتی محل خانه‌شان سفارش داده و خریداری نمایند؛ اما خرید اینترنت فیبر نوری، برای استفاده معمولی افراد مانند گشت زدن در وب سایت‌ها و استفاده از برنامه‌های اینترنتی طراحی نشده؛ بلکه برای خدمات تخصصی تری به بازار آمده است.

    مزیت‌هایی که بالاتر راجع به راه اندازی فیبر نوری گفتیم، برتری‌هایی است که این شبکه اینترنتی نسبت به باقی استانداردهای اتصالات DSL مشابه خود دارد؛ اما از تفاوت‌های مطرح دیگری که این شبکه به خود اختصاص داده است، سرعت متقارن (سرعت دانلود و آپلود یکسان) است که باعث محبوبیت آن شده است.

    برای کسب اطلاعات بیشتر همین الان تماس بگیرید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

    سخن پایانی

    در این مقاله قصد داشتیم تا با معرفی یکی از نوین‌ترین خدمات ارائه شده در عرصه ارتباطات، شما را در داشتن سرعت اینترنت هر چه بیشتر همراهی کرده و از مشکلات ناشی از کند بودن سرعت انتقال اطلاعات رها کنیم. فراموش نکنید که فیبرهای نوری، مانند هزاران اختراع گذشته بشر که در ابتدا ناشناخته و عجیب بود، تا چند سال آینده به یکی از متداول ترین راه‌های ارتباطی تبدیل می‌شود؛ پس برای راه اندازی فیبر نوری، لحظه ای شک نکنید.

    فناوران آتیه گئومات

    سوالات متداول

    • راه اندازی فیبر چه مراحلی دارد؟

    از جمله مراحل راه اندازی فیبر می توان به: کابل کشی، بررسی دستگاه تلفن، اتصال رایانه و .. اشاره کرد.

    • چرا برای راه اندازی سرویس فیبر نوری باید به گئومات مراجعه کنیم؟

    اگر قصد نصب و راه اندازی سرویس فیبر نوری را دارید، شرکت فناوران آتیه گئومات بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این شرکت سال هاست در زمینه ی راه اندازی سرویس فیبر، راه اندازی voip و پشتیبانی از آن، راه اندازی سرور، راه اندازی شبکه و … فعالیت می کند و جلب رضایت مشتریان را الویت خود قرار داده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۴ رای
    سبد خرید
    ورود

    هنوز حساب کاربری ندارید؟

    شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.