مشاوره تخصصی:  ۰۲۱۷۸۱۴۵

راه اندازی سرور

  • راه اندازی سرور
    خدمات نصب و راه اندازی سرور

    سرور معمولاً به یک برنامه رایانه‌ای اطلاق می‌شود که درخواست‌های ارائه شده توسط کلاینت‌ها را از طریق شبکه دریافت می‌کند و به آن‌ها پاسخ می‌دهد. سرورها انواع مختلفی دارند از جمله وب سرور، اپلیکیشن سرور، فایل سرور و … . راه اندازی سرور نیازمند تخصص بالایی است و به دلیل اهمیت بالای آن باید توسط افراد متبحر انجام شود.

    سرور چیست؟

    سرور یک برنامه یا دستگاه کامپیوتری است که خدماتی را به برنامه کامپیوتری دیگر ارائه می‌دهد. کاربر آن به عنوان کلاینت شناخته می‌شود. در یک مرکز داده، کامپیوتر فیزیکی که یک برنامه سرور روی آن اجرا می‌شود نیز، اغلب به عنوان سرور نامیده می‌شود. این دستگاه ممکن است یک سرور اختصاصی باشد یا اینکه برای مصارف دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد. انواع مختلفی از سرورها از جمله سرورهای پست الکترونیکی، سرورهای مجازی و سرورهای وب وجود دارد.

    اگر به دنبال یک شرکت معتبر برای راه اندازی سرور موردنیاز خود هستید، فناوران آتیه گئومات، بهترین گزینه برای شما خواهد بود. همچنین این شرکت به منظور راحتی و کسب رضایت کاربران خود، پشتیبانی سرور نیز ارائه می دهد.

    برای کسب اطلاعات بیشتر همین الان تماس بگیرید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

    انواع سرور

    سرورها انواع مختلفی دارند که به شرح زیر است:

    1. وب سرور
    2. اپلیکیشن سرور
    3. سرور ابری
    4. سرور پایگاه داده
    5. سرور اختصاصی
    6. سرور چاپ
    7. سرور فایل
    8. سرور ایمیل

    اگر قصد دارید برای راه اندازی سرور اقدام کنید، بهتر است که انواع آن‌ها را به خوبی بشناسید. در ادامه به تشریح برخی از سرورهای نامبرده می‌پردازیم.

    • وب سرور: یک وب سرور، صفحات وب یا محتوای دیگر را با بارگیری اطلاعات از یک دیسک و انتقال فایل‌ها با استفاده از شبکه به مرورگر وب کاربر ارائه می‌دهد. در این سرور از یک یا مجموعه‌ای از رایانه‌ها برای ارائه محتوا به کاربران از طریق اینترنت استفاده می‌شود. این تبادل با کمک HTTP ارتباط بین مرورگر و سرور انجام می‌شود. Apache یک نمونه از سرورهای وب است.

    چرا گئومات

    تیم حرفه‌ای و متخصص گئومات، همواره بهترین خدمات رسانی را برای شما عزیران دارد

    • اپلیکیشن سرور: محیطی است که برنامه‌ها بدون توجه به نوع و عملیاتی که انجام می‌دهند، قادر به اجرا هستند. اپلیکیشن سرور به عنوان نوعی میان افزار نیز شناخته می‌شود و می‌تواند برنامه‌های کاربردی مبتنی بر وب را اجرا کند و توسعه دهد. به طور کلی، برای اتصال سرورهای پایگاه داده و کاربر نهایی استفاده می‌شود. انواع مختلفی از اپلیکیشن سرورها از جمله NET Framework، Java و PHP وجود دارند.

      علاوه بر این، مزایای مختلفی را به کاربران ارائه می‌دهد، به برنامه‌ها اجازه می‌دهد رویکرد متمرکزتری برای بروزرسانی و ارتقا داشته باشند که یکپارچگی داده و کد را فراهم می‌کند. این سرور امنیت را، با کمک فرآیند احراز هویت و متمرکز کردن مدیریت دسترسی به داده‌ها ارائه می‌دهد.

    انواع سرورها
    آشنایی با انواع سرور
    • سرور ابری: یک سرور مجازی است که جایگزین سرور فیزیکی می‌شود و در آن محیط، محاسبات ابری اجرا می‌شوند. می‌توان به عنوان میزبان از راه دور از طریق پلتفرم رایانش ابری، به آن دسترسی داشت. سرور ابری عملکرد و قابلیت‌های مشابهی با یک سرور فیزیکی سنتی دارد اما از راه دور، این ارائه دهنده خدمات ابری، قابل دسترسی است. نمونه‌هایی از ارائه دهندگان سرور ابری شامل IBM Cloud، Google’s Cloud Platform و Microsoft Azure هستند.

    • سرور پایگاه داده: یک سیستم کامپیوتری است که به سایر سیستم‌ها امکان دسترسی و بازیابی داده‌ها از پایگاه داده را می‌دهد. این سرورها به درخواست‌های مشتریان پاسخ می‌دهند و برنامه‌های پایگاه داده را اجرا می‌کنند. با راه اندازی سرور پایگاه داده به کاربران اجازه می‌دهید با استفاده از یک زبان پرس‌و‌جو مخصوص پایگاه داده به طور مثال SQL، به داده‌ها با کمک اجرای یک پرس‌وجو دسترسی پیدا کنند.

    از جنبه دیگر می‌توان انواع سرورها را براساس تخصیص منابع به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

    • سرور اشتراکی
    • سرور اختصاصی مجازی
    • سرور اختصاصی
    اتصال دستگاه های مختلف به یکدیگر توسط شبکه جهانی
    اتصال سراسری دستگاه ها به یکدیگر از طریق شبکه

    سرور اشتراکی چیست؟

    این نوع سرور همان طور که از نام آن پیداست، میزبان تعدادی پایگاه داده، وب یا موارد دیگر است که توسط کلاینت‌های آن به طور مشترک استفاده می‌شود. منابع سرور از جمله پردازنده، حافظه، پهنای باند و … بر اساس تعریف مدیر سرور بین کلاینت‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود. در ادامه شما را با مزایای نصب و راه اندازی سرور اشتراکی آشنا می‌کنیم.

    مزایای راه اندازی سرور اشتراکی

    • استفاده آسان
    • هزینه مناسب
    • مناسب برای آماتورها
    • امنیت بالا

    سرور مجازی چیست؟

    سرور اختصاصی مجازی یا VDS یک زیرساخت ابری می‌باشد که نسبت به سرور اشتراکی، اختصاصی‌تر است و از طریق مجازی سازی، منابع را بین کلاینت‌ها تقسیم می‌کند. در این مورد به دلیل اختصاصی بودن منبع‌ها، هر سرور تعداد کلاینت‌های کمتری را پشتیبانی می‌کند. در ادامه به ذکر مزایای راه اندازی سرور مجازی پرداخته‌ایم.

    مزایای نصب و راه اندازی سرور مجازی

    سرور مجازی نیز مزایای خاص خود را دارد که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم:

    • به صرفه است.
    • استفاده از منابع به اندازه نیاز
    • افزایش سرعت نسبت به سرور اشتراکی
    • قابلیت انعطاف و مقیاس پذیری

    برای کسب اطلاعات بیشتر همین الان تماس بگیرید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

    سرور اختصاصی چیست؟

    سرور اختصاصی یک کامپیوتر است که توسط یک شرکت میزبانی می‌شود و تنها به یک شرکت اجازه و دسترسی می‌دهد. شرکت‌های بزرگ معمولا به منابع بیشتری همچون پردازنده قوی و فضای ذخیره سازی بالا و … نیاز دارند. در این صورت به یک سرور کاملا اختصاصی لازم است تا پاسخگوی نیازهای آن‌ها باشد.

    مزایای سرور اختصاصی

    راه اندازی سرور اختصاصی ویژگی‌ها و مزیت‌های قابل توجهی به شما ارائه می‌دهد. از جمله:

    • امنیت و کنترل
    • منابع اختصاصی
    • افزایش سرعت
    • امکان مقیاس پذیری و شخصی سازی
    • تضمین آپ تایم بالا
    • پشتیبانی بالا
    راه اندازی اتاق سرور
    مراحل راه اندازی اتاق سرور

    اتاق سرور چیست؟

    در راه اندازی سرور، اتاق سرور اهمیت بسیار زیادی دارد. اتاق‌های سرور فضاهای بسته‌ای هستند که یک بخش مرکزی برای سازمان‌ها، جهت مدیریت منابع سرور فراهم می‌کنند. در راه اندازی اتاق سرور باید اتصال و برق شبکه، کنترل و تهویه دمای اتاق، امنیت اتاق، رک، حفاظت در برابر آتش سوزی و زمین لرزه در نظر گرفته شود. در هر صورت، یک اتاق سرور خوب محیطی را فراهم می‌کند که تجهیزات کامپیوتری بتوانند با خیال راحت در این مکان کار کنند تا شبکه و سایر فعالیت‌ها آسان‌تر و مؤثرتر انجام شوند.

    اجزای اتاق سرور

    ساختمان فیزیکی اتاق سرور، شامل اجرای کف کاذب، دیوار کاذب، سقف کاذب اتاق سرور، درب و چاه ارت است. محیط فیزیکی، ایمنی تجهیزات داخل اتاق سرور را تامین می کند.

    به منظور تامین برق سرور، تجهیزات برق اتاق سرور شامل تابلو برق، ارت، برق اضطراری، کابل های برق و … در این محل نگهداری می شوند. البته برای ایمنی بیشتر، این تجهیزات در خارج از اتاق سرور و در اتاق برق نگهداری می شوند. برای خرید قطعات سرور می توانید از طریق فناوران آتیه گئومات اقدام کنید.

    تاسیسات اتاق سرور، نیازهای کیفی اتاق را تامین می کنند. به منظور کنترل شرایط دمایی از سیستم های تهویه و خنک کننده مناسب استفاده می شود. سیستم های هشدار و اطفا حریق برای محافظت از اتاق سرور در برابر آتش سوزی به کار می روند. در راه اندازی سرور گاهی علاوه بر موارد گفته شده از دوربین های مداربسته نظارتی نیز در اتاق سرور استفاده می شود. 

    تجهیزات اصلی اتاق سرور شامل موارد زیر می شوند:

    • رک
    • سرور
    • روتر
    • سوئیچ 
    • حافظه رم
    • ارتباطات کابلی
    • و …

     

    راه اندازی سرور و بررسی آن توسط کارشناس
    درباره راه اندازی سرور چه می دانید

    مراحل صفر تا صد راه اندازی اتاق سرور

    اولین مرحله در راه اندازی اتاق سرور در نظر گرفتن فضای کافی و مناسب برای این کار است. شاید در ابتدا تجهیزات شما فضای زیادی را اشغال نکند، اما فضای کافی برای توسعه آن را باید در نظر داشته باشید. فضای مورد استفاده برای اتاق سرور باید فضایی اختصاصی و با دسترسی مناسب باشد. اگر اتاق سرور را در بالاترین طبقه یک مجتمع 10 طبقه درنظر بگیرید، تصور کابل کشی‌های لازم برای راه اندازی سرور و شبکه آزاردهنده خواهد بود، همچنین مدیر فناوری اطلاعات یا شبکه به منظور دسترسی به اتاق سرور باید مسیر زیادی را طی کند.

    اتاق سرور، فقط برای دسترسی‌های ضروری در نظر گرفته می‌شود. اجازه ورود به اتاق سرور باید محدود به افراد مشخص باشد پس بهتر است اتاق سرور بخش مجزایی باشد که بتوان کنترل‌های لازم را بر روی آن انجام داد.

    در این مرحله تاسیسات و تجهیزات موردنیاز را به اتاق سرور وارد کنید. قراردادن تجهیزات درون یک رک، نقش مهمی در نظم و کیفیت ارتباطات برقرار می‌کند. پس از نصب تجهیزات در رک نوبت به کابل کشی شبکه و برقراری اتصالات می‌رسد. در این مرحله، مستندسازی و برچسب گذاری را هرگز فراموش نکنید. این کار در ابتدا شاید وقت گیر باشد، اما امری ضروری در نگهداری و تعمیرات محسوب می‌شود. در انتها از سیستم‌های کنترلی و نظارتی موردنیاز در اتاق سرور استفاده کنید تا امنیت و کیفیت اتاق سرور را تضمین کند.

    برای کسب اطلاعات بیشتر همین الان تماس بگیرید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

    سخن پایانی

    سرور مهم‌ترین بخش از یک شبکه به حساب می‌آید. هر کلاینت با توجه به نیاز خود سرور ویژه‌ای را انتخاب می‌کند. راه اندازی سرور نیازمند تخصص و تجربه بالاست. شرکت فناوران آتیه گئومات، تیمی معتبر و با تجربه در راه‌اندازی و پیکربندی انواع سرورها جهت به اشتراک گذاشتن منابع سخت افزاری و نرم افزاری هستند. شما با خیال راحت می‌توانید از خدمات و امکانات این شرکت بهره ببرید.

    فناوران آتیه گئومات

    سوالات متداول

    • راه اندازی اتاق سرور چگونه انجام می شود؟

    راه اندازی اتاق سرور مراحلی دارد. اولین مرحله، در نظر گرفتن فضای کافی است. مرحله‌ی بعدی فراهم کردن تجهیزات موردنیاز و چگونگی نگهداری از آن‌ها ‌ی باشد. در مقاله مربوط به راه اندازی سرور به طور کامل اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دا‌ه ایم.

    • از کدام شرکت برای راه اندازی  و نصب سرور کمک بگیریم؟

    فناوران آتیه گئومات بهترین گزینه برای راه اندازی سرور است. چرا که این شرکت از سال 1395 فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرده  و با شرکت‌های بزرگی تجربه‌ی همکاری داشته است و در زمینه‌های مختلفی همچون فروش تجهیزات سرور و کامپیوتر، پشتیبانی و راه اندازی شبکه، پشتیبانی و راه اندازی سرور و …. فعالیت می‌کند.

    1 نظر در “راه اندازی سرور

    1. دارابی گفت:

      واقعا از خدماتی که برای راه اندازی سرور ارائه دادید، راضی بودم. خیلی ممنون

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    سبد خرید
    ورود

    هنوز حساب کاربری ندارید؟

    شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.